Droomduiding

Om de diepere betekenis of de persoonlijke boodschap van een droom te achterhalen, kun je bij ons terecht voor een droomduiding. Dit is een gesprek in de vorm van een vraag- en antwoordspel, waarbij jij de antwoorden geeft.

Vaak combineren we een gesprek met een meditatie. Tijdens zo’n meditatie komen meer details van de droom naar boven. Of kun je de betekenis op een andere manier zien, voelen en begrijpen. Het uitgangspunt daarbij is dat je uiteindelijk zélf de betekenis achterhaalt en bovendien je eigen dromentaal leert begrijpen.

Dromen zijn boodschappen van ons hoger zelf, onze ziel of onderbewustzijn. Het is meestal een persoonlijke boodschap speciaal aan jou gericht. Het vertelt je iets over het proces waar je in zit of geeft je aanwijzingen om een probleem waar je mee zit, op te kunnen lossen. De taal van een droom is vaak symbolisch. Zowel universele symbolen als persoonlijke symbolen komen in een droom voor.

Naast persoonlijke boodschappen hebben sommige dromen een voorspellend karakter bijvoorbeeld over wereldgebeurtenissen of onze collectieve ontwikkeling als mensheid. Ook kun je verwerkingsdromen hebben, waarbij je recente ervaringen verwerkt of zaken uit het verleden of vorige levens verwerkt of loslaat. Sommige mensen dromen voor of over anderen.

Een afspraak maken voor een droomduiding? Stuur ons een bericht.