Spiritueel café

Voor wie het leuk vindt anderen te ontmoeten en geïnteresseerd is in spiritualiteit, nieuwe tijd, hooggevoeligheid, inspiratie en bewustwording… organiseren we regelmatig op vrijdagmiddagen een spiritueel café in Nijmegen West in het Wijkcentrum Titus Brandsma, zaal 12B, Tweede Oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen.

Om 14 uur kun je alvast binnenlopen. Zorg dat je op tijd binnen bent, want als we beginnen om 14.30 uur gaat de zaaldeur echt dicht. Zodoende kunnen we de energie beter, veiliger en mooier opbouwen. Uiterlijk 17 uur ronden we af in de zaal. Voor wie dat wil, kan natuurlijk gerust daarna op eigen gelegenheid ‘nablijven’ in het café voorin.

Gratis toegang, aanmelden niet nodig. Koffie, thee of drankje zijn ter plekke verkrijgbaar en voor eigen rekening. Er zijn géén andere kosten aan verbonden. In het wijkcentrum is het niet toegestaan eigen drank of etenswaren te nuttigen.

Planning voor 2019 nog onbekend


In 2018 organiseerden we eerder spirituele cafés op

Vrijdag 9 februari van 14.30-17 uur. Om 15 uur een workshop Circling door Ruud Jansen. Een introductie van ongeveer drie kwartier. Circling is een verrassend diepgaande en verbazingwekkend simpele methode om een dieper contact te maken met jezelf, anderen en de realiteit van het moment. Een ervaring die voor velen deuren opent naar meer zelfkennis, persoonlijke groei, transformatie en zelfrealisatie. Verder kan je in Circling verdieping van relaties en intimiteit, het delen van magisch ervaringen, het ontwikkelen van persoonlijke talenten en het ervaren van groepsintelligentie tegenkomen. Zie ook circlingholland.nl

Vrijdag 9 maart van 14.30-17 uur. Om 15 uur een Kennismaking met familieopstellingen door Marianne Strik, familieopsteller: “Op deze middag zal ik wat kleine oefeningen doen. Afbakening: vader en moeder en jezelf. Op volgorde zitten, uitleg en meditatie. Ik geef sinds 2010 familieopstellingen in verschillende vormen. Zoals: engelenopstelling, poppetjesopstelling, droomopstelling en een grote opstelling bij mij thuis, iedere 3e zondag van de maand. Zie voor meer informatie mijn website: www.familieopsteller.nl”

Vrijdag 6 april van 14.30-17 uur. Om 15 uur een workshop Trance Healing door Christi de Cocq van Delwijnen. De workshop duurt ongeveer drie kwartier en leert je de basisbeginselen van healing geven door middel van een lichte trance staat. Je leert hoe je verbinding maakt met de spirituele wereld en met je gids, waardoor je in eerste instantie healing op jezelf toepast en daarna met anderen in de groep werkt om healing te geven en te ontvangen. Zie ook http://www.spiritueel-zijn.nl/

Vrijdag 4 mei van 14.30-17 uur. Om 15 uur een Vredesmeditatie. Iedereen kan hieraan meedoen, ervaring met mediteren is niet nodig. Na een korte inleiding zullen we een geleide meditatie doen met Vera en Ernst. Met elkaar zullen we een mooie vredesenergie neerzetten. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 1 juni van 14.30-17 uur. Om 15 uur houden we mini-workshop met een geleide meditatie rondom het thema “je persoonlijke gidsen”. Door Vera en Ernst. Iedereen kan hieraan meedoen. Na een korte inleiding zullen we een geleide meditatie doen. Ervaring met mediteren is niet nodig. Ook is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 6 juli van 14.30-17 uur. Om 15 uur houden we mini-workshop met een geleide meditatie rondom het thema “Jij en de Nieuwe Aarde”. Door Vera en Ernst.  Na een korte inleiding op het thema en wat het voor ieder persoonlijk betekent zullen we een geleide meditatie doen. Ervaring met mediteren is niet nodig. Er is ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 26 oktober – Nieuwe Energie, nieuwe uitdagingen. Naarmate onze bandbreedte aan energie hoger wordt, merken we dat we naast veel meer licht, bewustzijn en liefde soms ook voor pittige nieuwe uitdagingen komen te staan. Het goede nieuws is dat als je dat ontdekt, je echt behoorlijk bent gegroeid, kortom chapeau! Het andere goede nieuws is dat je met je hernieuwde energie veel meer (vergeten…) vaardigheden blijkt te hebben en deze kunt inzetten in deze nieuwe uitdagende tijd. Door Vera en Ernst.

Vrijdag 30 november – Verrassing! Deze keer laten we ons aangenaam verrassen door de energie die er voor ons is, afgestemd op de groep en op het moment zelf. Geen van tevoren bedacht  thema dus. We laten de energie voor ons werken… Vera en Ernst zullen de middag begeleiden en stemmen af op de energie van de aanwezige deelnemers.


In 2017 organiseerden we eerder spirituele cafés op

Vrijdag 10 februari van 14 – 17 uur. Om 15 uur is er een geleide meditatie door Vera en Ernst, ongeveer 20 minuten.

Vrijdag 10 maart van 14 – 17 uur. Om 15 uur is er een workshop van ongeveer een half uur door Ruud Jansen, auteur van het boek Ego-Kracht.

Vrijdag 7 april van 14 – 17 uur. Om 15 uur is er klankschalenconcert van ongeveer een half uur door Don Vermeulen.

Vrijdag 12 mei van 14.30 – 17 uur. Om 15 uur een workshop Channelen: wat en hoe? Door Wouter & Maria (van Mepilan).

Vrijdag 30 juni van 14.30 – 17 uur. Om 15 uur is er een miniworkshop door Marijke, Peter en Joep “Het Elfde Licht.

Vrijdag 18 augustus van 14.30 – 17 uur. Met een Inzicht Meditatie, begeleid door Vera en Ernst.

Vrijdag 15 september van 14.30 – 17 uur. Met lezing en meditatie Cirkel van Stilte door Gerrit de Waal.

Vrijdag 13 oktober van 14.30 – 17 uur. Om 15 uur een lezing Spiritueel tuinieren 9 praktische ingangen voor meer verbinding met je tuin door José Koster.

Vrijdag 17 november van 14.30 – 17 uur. Om 15 uur een workshop ”energetisch afronden” door Vera en Ernst.

Vrijdag 15 december van 14.30 – 17 uur. Met om 15 uur een interactieve mini workshop “bewust spelen met jouw hooggevoeligheid” door Ellen Louter.